прва помош

Пронајдени се 4 резултати на тема „прва помош“
Скопје

По повод Светскиот ден на здравјето вработените во Град Скопје успешно ја завршија обуката по прва помош за работни организации

По повод Светскиот ден на здравјето, вработени во Град Скопје успешно ја завршија обуката по прва помош за работни организации. Обуката...
Вести

По објавата на КУРИР: Тагата стана среќа во приказната на мајката-херој Весна и нејзиниот син Кристијан – семејството добива социјален стан

Кристијан има 16 години. Прекрасно момче со добри манири и искрена насмевка. Желен е секој ден да биде поуспешен во своите обврски. Има...
Вести

ВОЗАЧИ ВНИМАВАЈТЕ ДЕНЕС- МВР и Црвен крст на терен, ќе се проверува познавањето на возачите за прва помош при сообраќајќи

По повод Светскиот ден на првата помош, 14 септември, Црвен крст на Град Скопје во соработка со МВР – СВР Скопје денеска ќе прави проверка...