прозорци

Пронајдени се 4 резултати на тема „прозорци“
Занимливости

Мајсторите ова не ви го кажале: ПВЦ прозорите имаат зимски и летен режим, еве како треба да ги подесите

ПВЦ столаријата е најчест избор, бидејќи лесно се инсталира, а и најдобро ја задржува температурата во домот. Но, при поставувањето мајсторите...