протоколи

Пронајдени се 9 резултати на тема „протоколи“
Вести

НУК ги достави до Владата и надлежните унифицираните препораки за работа на угостителската индустрија

Независната угостителска комора (НУК) ги достави унифицираните препораки за работа на угостителската индустрија до Владата, министерствата...
Економија

Во текот на денот ќе се обезбедат дозволи за возачите на камиони, ќе се дефинираат и протоколите за непречен транспорт

По покренатото барање од Стопанската комора на Македонија, Владата во текот на денов ќе овозможи товарните возила непречено да ги поминат...