пропаѓање

Пронајдени се 4 резултати на тема „пропаѓање“
Економија

Вработените во Пошта загрижени од состојбата по пропаѓањето на Еуростандард: Бараат итна средба со премиерот

Синдикатот на Пошта на Македонија изразува загриженост од состојбата во работењето на комапнијата, особено по прекинот на работењето...
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Пропаѓањето на Еуростандард банка е поради скриени бизнис интереси на одредени структури блиски до власта, обвинителството молчи

Факти на денот: 1. Пропаѓањето на Еуростандард банка е поради скриени бизнис интереси на одредени структури блиски до власта, обвинителството...