промени

Пронајдени се 15 резултати на тема „промени“
Вести

Катарзата во ВМРО-ДПМНЕ значи зголемување на капацитетите на партијата, а СДСМ останува атрофирана со кадри од транзицијата – оценка на експертите

Веднаш по изборите, ВМРО-ДПМНЕ направи чекори кои се очекуваа, се смени статутот во неколку многу битни одредби кои за прв пат се применуваат...