промена име

Пронајдени се 4 резултати на тема „промена име“
Твитови

Дали во 2008 некој ја обвини Шекеринска дека е антизападна креација, за нејзиниот став “неприфатлива е промената на Уставното име за влез во НАТО”?

Дали во 2008г некој|било кој ја обвини @Sekerinska дека е антизападна креација, Антинато, Руски пиун, за нејзиниот став “неприфатлива е промената...