профил

Пронајдени се 6 резултати на тема „профил“
Технологија

Проверете го вашиот профил – доколку ви е вклучена оваа опција, постои можност од хакирање на вашиот телефон

Во текот на притиснувањето на копчето „Click to chat“, вашиот број ќе биде проследен во URL стрингот. Компанијата „Google“ повеќе пати беше критикувана...