пробиштип

Пронајдени се 32 резултати на тема „пробиштип“
Вести

„Кој вика дека го нема“: По две недели пронајден првиот крст кој го фрлаше попот на Водици во Пробиштип откако истиот исчезна (ФОТО)

На Богојавление попот во Пробиштип мораше двапати да фрла свет крст во базенот, затоа што првиот исчезна откако беше фрлен. Вториот...
Општини

Оставени на работ на егзистенцијата поради негрижа на властите: Вработените во студентскиот дом во Пробиштип немаат земено плата 10 месеци

Десет месеци не земале плата и се оставени на работ на егзистенцијата, сите вработени во студентскиот дом „Доне Божинов“ во Пробиштип. Еден...