привремени вработувања

Пронајдени се 4 резултати на тема „привремени вработувања“
Вести

Мисајловски: Неприфатливо е да се исплаќаат средства за СЈО и привремени вработувања, кога здраствените работници немаат содветна заштитна опрема

Дали треба да прифатиме реалност каде што има 555 заболени лица, а се исплатуваат средства за рекетарското СЈО? Реалност во која нема...
Вести

Додека Манчевски најавува отпуштања на администрацијата од работа, Владата ќе потроши 4,5 милиони денари за нови вработувања

Додека министерот за инфроматичко општество Дамјан Манчевски најавува бран отпуштања од јавната администрација, Владата објави нов...