привремен сообраќаен режим

Пронајдени се 21 резултати на тема „привремен сообраќаен режим“
Вести

Утре времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид, ова мора да го имате на ум доколку патот ве води натаму

Поради изведување градежни работи на пат – минирање и дупчење на косини во двата правци, ќе има прекин во сообраќајот на патниот правец...