пријавување

Пронајдени се 10 резултати на тема „пријавување“
Вести

Истекува рокот за пријавување за гласање во домашни услови за изборите во Маврово и Ростуше, Центар Жупа, и за Совет на Тетово

Рокот за пријавување за гласање во домашни услови за болни и немоќни лица и оние кои се во изолација за изборите за градоначалници на...
Вести

Андоновска:Системот за вакцинирање со сериозен недостаток, доколку граѓаните се пријават повеќе пати за вакцинација, системот го регистрира последното пријавување

Луѓе, ако сте веќе еднаш пријавени на vakcinacija.mk не се пријавувајте повторно,затоа што според кажувањата на одговорно лице за електронско...