превоз на патници

Пронајдени се 5 резултати на тема „превоз на патници“
Хроника

Четири автобуси и две патнички возила вршеле меѓународен превоз на патници без соодветна документација

На 19.02.2022, од страна на полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин Табановце и од Одделението за прекуграничен криминал...