Пресвета Богородица

Пронајдени се 15 резултати на тема „Пресвета Богородица“
Вести

Денеска се празнува чудотворниот појас на Пресвета Богородица – се верува дека денешниот празник лекува и болни деца

Денеска е Положување на појасот на Пресвета Богородица. Чудотворниот Појас на Пресвета Богородица Поради чудото што се случило кога...