преспа

Пронајдени се 31 резултати на тема „преспа“
Вести

Коцарев: МАНУ треба и мора да понуди научна и аргументирана анализа на Спогодбата од Преспа и на Договорот со Бугарија

МАНУ треба и мора да понуди научна и аргументирана анализа, водејќи сметка за достоинството на сите, вклучувајќи ги и Македонците, рече...
Вести

ЛУЃЕТО ВО ПРЕСПА ВО ОЧАЈ: Ги фрлаат јаболката во езеро бидејќи нема каде да ги продадат- власта глува за нивниот проблем

Видео од исфрлени јаболка во водите на Преспанското Езеро објавено е на фејсбук страницата „Моја Преспа! Мојот Ресен! Мојата Судбина“....