преработувачка индустрија

Пронајдени се 5 резултати на тема „преработувачка индустрија“
Економија

Економската состојба во преработувачката индустрија понеповолна во ноември во однос на октомври годинава

Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во преработувачката индустрија во ноември 2021 година...