препораки

Пронајдени се 49 резултати на тема „препораки“
Вести

Новите мерки отворија многу прашања за вакцините: Дали и кога лицата со висок број антитела треба да примат вакцина, еве одговор на дел од прашањата

Нови рестриктивни мерки кои ги воведе владата во јавноста отворија многу прашања. Оние кои имаат прележано Ковид-19, а се уште имаат многу...
Живот и стил

Доколку сакате да ја поминете зимата без настинки ова мора да го прочитате и практикувате од овој момент

Има многу начини како да го подобрите имунитетот, но дали сите се ефикасни? Издвоивме пет начини кои ги препорачуваат и лекарите. Користете...