пренос

Пронајдени се 4 резултати на тема „пренос“
Фудбал

ФК Осогово покренува иницијатива: Мултипренос од македонска Прва и Втора фудбалска лига на ТВ од следната сезона

Фудбалскиот клуб Осогово од Кочани преку социјалните медиуми од вчера покрена кампања за воведување на мултипренос од македонската...