премиер лига

Пронајдени се 107 резултати на тема „премиер лига“
Фудбал

Премиер лига: На играчите нема да им биде дозволено да прават лизгачки стартови во првата фаза од продолжувањето на тренинзите

На фудбалерите од клубовите во Премиер лигата ќе им биде забрането да вклизуваат во почетната фаза на продолжување на тренинзите во...
Фудбал

Директорот на Премиер лигата: Играчите можат да ги продолжат договорите што истекуваат на 30 јуни, до крајот на сезоната

Извршниот директор на Премиер лигата, Ричард Мастерс зборуваше за договорите на играчите со клубовите. Тој рече дека фудбалерите имаат...