прекршување

Пронајдени се 13 резултати на тема „прекршување“
Вести

Нелоски:Богдановиќ беше во хотел за време на полициски час, го прекрши законот и наместо да понесе одговорност тој прави драми и театри

Законот важи за сите освен за функционерите на власта. Ова го кажувам затоа што господинот Богдановиќ бил излезен по 20 часот. Она што...