преговори

Пронајдени се 53 резултати на тема „преговори“
Вести

ЕУ реформи на процесот: Македонија ќе добие заострени услови во преговорите и можност членките да го сопрат процесот

Државите кандидати за членство во ЕУ во иднина ќе преговараат за членство преку шест кластери во кои ќе бидат распоредени досегашните...
Вести

Николски: Потребни се брзи предвремени избори за да се одлепиме од група со Албанија, и во 2020 да започнат преговори со ЕУ

Точно е дека авторот на текстот во италијанскиот весник Ла Верита рече дека еден ден ќе објави уште докази за проблеми и афери и тоа...