предвидувања

Пронајдени се 6 резултати на тема „предвидувања“
Вести

ШТО ПРЕДВИДЕЛА БАБА ВАНЃА ЗА 2019-та: Ќе дојде до економски колапс, а еден моќен претседател ќе се обидат да го убијат

Слепата пророчица, која го предвиде Брегзит, нападот врз кулите близначки и создавањето на ИСИС, исто така, предвидела и неколку настани...