пожарна

Пронајдени се 7 резултати на тема „пожарна“
Вести

Од денес во функција: На 112 повикајте полиција, брза помош или пожарна – ќе постојат и старите броеви за итни случаи

Од денеска функционира единствениот број за итни случаи 112. Со тоа, сега помош може да се добие само со вртење на бројот 112, наместо да...