пожарна скопје

Пронајдени се 4 резултати на тема „пожарна скопје“
Вести

Фотографии од тешкото пробивање во урнатините: Македонски пожарникари во Албанија- продолжуваме понатаму, нема предавање!

Продолжуваме понатаму !!!! Слики од тешкото пробивање во урнатините. Нема предавање, велат од Пожарна Скопје. Инаку, екипа македонски...