потрошувачи

Пронајдени се 7 резултати на тема „потрошувачи“
Економија

ДРАСТИЧНО ПОСКАПУВАЊЕ: Цените кај храната ќе растат и до 50 отсто, бизнисот обвинува дека државата нема слух

Драстично поскапување на храната, во некои сектори и 40 – 50 отсто, најавуваат преработувачите. Тие бараат итна средба со вицепремиерот...
Вести

Француското Здружение на потрошувачи бара од осигурителните компании да им вратат на граѓаните околу две милијарди евра

Здружението на потрошувачи „УФЦ-Ке шуазир“, бара од осигурителните компании да им ги вратат на своите автомобилски осигуреници уплатите...