потпретседател

Пронајдени се 7 резултати на тема „потпретседател“
Вести

Вељаноски: Нема економска оправданост и причина за толкав број на потпретседатели на Собранието

Поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски се огласи во врска со закажаната седница за бројот на потпретседатели во Собранието. Вељаноски...