посебни потреби

Пронајдени се 7 резултати на тема „посебни потреби“
Општини

Општина Охрид од следната година ќе доделува стипендии за ученици, студенти, магистранти и докторанти со ретки болести и посебни потреби

Донесовме одлука од наредна година за прв пат да доделуваме стипендии за ученици, студенти, магистранти и докторанти со ретки болести...
Вести

Мајка на дете со пречки во развојот ги открива проблемите и бара помош: „Најтешко ми е што другите деца го избегнуваат син ми“

Кога нејзиното дете имало само една ипол година, загрижувачката дијагноза доаѓа како шок кој за момент ги руши сите надежи како кула...