полуматуранти

Пронајдени се 5 резултати на тема „полуматуранти“
Вести

Во Штип фото студио понудило за 0 денари да ги фотографира полуматурантите, но на тендерот била одбрана фирма со пониска цена!

Славко Ѓоргиев од Штип преку статус на Фејсбук пишува дека политиката вмешала прсти во избирањето на фото студио за сликање на полуматурантите...
Вести

Полуматурантите со трубачи, ора и солзи не сакаат да завршат основно образование- Вака во Македонија започна школскиот распуст (ВИДЕО)

Трубачи за крај на основното образование…Весело и разиграно, но и со по некоја солза,  полуматурантите ќе ги напуштат училниците...