полициски службеници

Пронајдени се 21 резултати на тема „полициски службеници“
Вести

Во Лабуништа средба на полициски службеници со претседатели на месни заедници за преземање мерки за заштита од коронавирусот

Полициски службеници на иницијатива на ОВР Струга во струшкото село Лабуништа, вчера одржаа работен состанок со членови на советодавна...