полициски час

Пронајдени се 517 резултати на тема „полициски час“
Хроника

Тројца скопјани не го почитувале полицискиот час – од вртоглавата казна која ја добија и вам ќе ви се заврти во умот

За кривично дело – Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик, надлежен...