почината жена

Пронајдени се 50 резултати на тема „почината жена“
Занимливости

Се вратила од мртвите- нејзиниот сопруг веќе ја оплакал, а таа се појавила дома девет дена по погребот

85-годишна жена од Мадрид чие семејство сметало дека починала од коронавирус ги изненадила своите најблиски кога се вратила во старечкиот...