поц

Пронајдени се 12 резултати на тема „поц“
Вести

Поповски: „ПОЦ“ не врши уплата на комуналната такса на сметка на буџетот на општина Центар која изнесува 6,3 милиони денари

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар-Скопје кое стопанисува со паркинзите во општината не врши...