плати

Пронајдени се 160 резултати на тема „плати“
Вести

ССМ одлучува за следните чекори што ќе ги преземе поради неисполнување на барањето за линеарно зголемување на платите

Сојузот на синдикати на Македонија денеска ќе одржи Претседателство на кое ќе донесе одлука за натамошните чекори што ќе ги преземе...