платежни картички

Пронајдени се 4 резултати на тема „платежни картички“
Вести

Новите 280 илјади платежни картички што ги планира владата, од кои 180 илјади наменети за пензионерите, ќе отворат нови кластери на заразени пред банките

Владата во четвртиот сет мерки планира да подели уште околу 280 илјади платежни картички, како за социјално-ранливите групи така и за...