план за живот

Пронајдени се 4 резултати на тема „план за живот“
Вести

СДСМ за Охрид, што (не)оствари: Развојот на оранжериско производство и изградбата на агро центар останаа мртво слово на хартија

„Што вети СДСМ за Охрид, што (не)оствари“. Во првиот текст ќе објавиме за едно ветување дадено во програмата за локалните избори „План...
Економија

КУРИР ИСТРАЖУВА: До каде дотуркаа граѓаните со СДСМ, најавените проекти останаа само празни предизборни ветувања

Немаштија, невработеност, очајни возрасни и деца кои питачат за парче леб, семејства без покрив над главата, граѓани на кои не им е обезбеден...