плаќање

Пронајдени се 9 резултати на тема „плаќање“
Вести

Мнозинството граѓани сакаат безбедност при плаќање на интернет, 40 отсто не знаат да идентификуваат безбедна страна за плаќање

Граѓаните повеќе сакаат безбедност при плаќање на интернет, отколку брзина на трансакциие при плаќање. Истржување спроведено од Виза,...
Вести

Мицкоски: Владата наместо да крати од работниците, нека ги подмири 50% од бруто трошоците за секој вработен и нека ги замрзне кредитите

Во денешното интервју за МТВ претседателот на ВМРО-ДПМНЕ зборуваше за мерките кои Владата треба да ги примени со цел подобрување на...