петар атанасов

Пронајдени се 9 резултати на тема „петар атанасов“
Вести

Какафонија во владеачката партија: СДСМ вели Атанасов го фати метла, Заев вели дека си поднел оставка бидејќи не го направиле министер за образование

Вистинска какафонија се случува во владеачката партија СДСМ по оставката на заменик министерот за образование Петар Атанасов. Имено,...