петар арсовски

Пронајдени се 9 резултати на тема „петар арсовски“
Вести

Петар Арсовски: Законот за јазици, ваков каков што е, ќе направи Македонците и Албанците да комуницираме преку преведувач

Добро познатиот поддржувач на политиките на актуелната Влада предводена од СДСМ и Зоран Заев, Петар Арсовски, смета дека на крајот,...
Вести

Арсовски: Македонија е двонационална држава и во општините каде што Mакедонците се малцинство задолжително да учат албански јазик

Македонија не е еднонационална држава, Македонија е двонационална држава. Mакедонците кои се малцинство во општините каде што Aлбанците...