песочна бура

Пронајдени се 17 резултати на тема „песочна бура“
Вести

Невообичаен метеоролошки феномен: Комбинација на ветрови, песочна бура, пожари и снег предизвика хаос во источна Австралија

Источна Австралија денеска беше погодена од невообичаен метеоролошки феномен, кој истовремени донел песочна бура, снег и силни ветрови. Ветровите ...