персонален данок

Пронајдени се 4 резултати на тема „персонален данок“
Економија

МФ: Не се планира зголемување на стапките на ДДВ и на персонален данок, туку уделот кој општините го добиваат од наплатата

Во насока на точно информирање на јавноста истакнуваме дека не се планира зголемување на стапките на ДДВ и на персоналниот данок, се...