перо антиќ

Пронајдени се 37 резултати на тема „перо антиќ“
Кошарка

Антиќ за Димитријевиќ: Најмногу сум разочаран од него бидејќи уште кога беше мал, постојано бев зад него и го поддржував

Претседателот на Кошаркарската федерација на Македонија, Перо Антиќ се надоврза на критиките од селекторот кон Ненад Димитријевиќ...