ПЦР тест

Пронајдени се 78 резултати на тема „ПЦР тест“
Регион

Ново правило за невакцинирани здравствени работници во Србија: Тие можат да се вратат на работа со ПЦР тест на свој трошок

Сите здравствени работници и медицински персонал кои не биле вакцинирани ќе треба да направат PCR-тест за коронавирус пред да се вратат...