пазар

Пронајдени се 24 резултати на тема „пазар“
Вести

Силјановска и Стојкова Серафимовска во посета на пазарот Буњаковец: Се обврзуваме на проекти кои ќе помогнат на земјоделието и малопродажбата на македонски производи

Со професорката Силјановска Давкова ги посетивме соседите на пазарот Буњаковец каде разговаравме за можностите кои ги нуди плодната...
Вести

СРАМОТА: Инспектори биле груби кон бабички што продаваат на Зелен пазар, ги бркале, влечеле и сакале да им пишат казни

Немил настан на Зелен пазар ги вознемири скопјани. Како што се објавува на социјалните мрежи, стари женички што дошле да продаваат за...
Вести

Милошевски: Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција

Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција. Младите со посетата...
Вести

Силен удар од државата, пазарџиите стравуваат за својата егзистенција: Казна до 2.000 евра за продажба на облека на зелените пазари

На зелените пазари  не смее да се продава ништо што нема прехранбена намена. Значи, облека, обувки, текстил и сите непрехранбени производи...