пасош

Пронајдени се 50 резултати на тема „пасош“
Вести

Од утре до недела нема прием и издавање на лични документи, еве што треба да направат граѓаните кои имаат закажано термин во овие денови

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека поради миграција во нов систем, од 23. 06. 2021 година (среда) започнувајќи...
Вести

Пасош со украден идентитет од МВР добил и Флорјан Мусај: Клучен член на кланот „Барути“ кој ја снабдуваше Европа со кокаин

Меѓу лицата на кој им бил издаден пасош со украден идентитет од МВР бил и Флорјан Мусај, еден од клучните членови на албанската криминална...