партнери

Пронајдени се 19 резултати на тема „партнери“
Љубов и секс

Социолозите откриваат колку пати неделно паровите најчесто имаат секс – но, вие одлучувате која бројка е „магична“

Социолозите сакаат да ги проучуваат паровите исто колку што сакаат да го проучуваат сексот. Истражување од 2015 година објавено во еден...
Вести

Мицкоски после пресудата во негова корист: Канонадата на клевети, лаги и измислици од СДСМ и нивните полутајни и тајни партнери се разобличени!

И со вака исклучително заробено судство, со исклучително ниска доверба, вистината не може да се заобиколи, а лагите да бидат премолчени,...