партнер

Пронајдени се 64 резултати на тема „партнер“
Љубов и секс

Со нив ништо нема да биде специјално: Ваквиот тип на партнер е најлош за врската бидејќи нема да бидете среќни

Најлошата врска што некогаш ќе ја имате ќе биде со момче кое ја исполнува само „минималната квота“ на љубов. Таквата врска ќе биде најлоша...
Љубов и секс

Ако се пронајдете во овие 5 реченици: Имате партнер кој никогаш нема да ја изневери вашата доверба, чувајте го!

Иако често пати ги истакнуваме знаците и сигналите на кои треба да внимавате, а според кои лесно може да откриете дали вашиот партнер...
Љубов и секс

Дали на партнерот треба да му понудиме утеха или решение на проблемите: Љубовниот совет кој ги решава сите дилеми

Во романтичните врски, нормално е да имате конфликти или несогласувања. Начинот на кој ги решавате несогласувањата сведочи за тоа колку...
Љубов и секс

Експертите советуваат: Спиењето во одделни кревети, па дури и простории, доведува до ПОДОБРА ВРСКА со партнерот

Иако се смета дека паровите кои спијат одделно се разделуваат, науката го докажа спротивното. Благодарение на бројните студии, научниците...