парно греење

Пронајдени се 5 резултати на тема „парно греење“
Скопје

Жителите на Автокоманда и Железара неколку дена без парно греење: „Плаќаме најскапо парно греење за да се смрзнуваме“

Жителите на скопските населби Автокоманда и Железара веќе неколку денови по ред немаат топло парно иако сметките навреме преку целата...