паркирани возила

Пронајдени се 4 резултати на тема „паркирани возила“
Скопје

„Пајакот што тепа не ги крева“, „Која Европа ја бараме не ми е јасно“: Вака жена се мачи да помине на пешачка патека среде Скопје (ФОТО)

Хаосот со паркирањето во Скопје и сообраќајната некултура е се поочигледна во главниот град. Фотографии објавени на Фејсбук групата...