пандемија

Пронајдени се 237 резултати на тема „пандемија“
Вести

Занаетчиска комора Скопје: Доколку не се изгласа законското решение за финансиска подршка многу занаетчии ќе престанат со вршење на дејност

Во услови на криза настаната поради епидемијата со Ковид-19 занаетчискиот сектор се соочува со многу предизвици. Занаетчиите се соочуваат...