овен

Пронајдени се 21 резултати на тема „овен“
Хороскоп

ВАЖЕН НАСТАН УТРЕ ТОЧНО ВО 8:25 ЧАСОТ! Пристигнува младата Месечина во Овен – за овие 4 хороскопски знаци веќе ништо нема да биде исто!

Утре на 1 април, симболичен датум, во точно 8:25 часот ни пристигнува важен астролошки настан, а тоа е младата Месечина во Овен. Младата...