овца

Пронајдени се 5 резултати на тема „овца“
Скопје

ФОТО: Шилегов наместо со капитални објекти се фали со акциско чистење улици, а овците шетаат среде центар на Скопје

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов се фали со акцијашко чистење на улици, што во 21. век претставува основна активност на еден градоначалник. Од...